Musici

Hans van der Maas
Website

studeerde klassiek accordeon, orkestdirectie en musicologie. Nieuwsgierigheid is het voorportaal van creativiteit! Hoe langer hij met muziek bezig is, hoe meer nieuwe soorten en stijlen hij ontdekt. De laatste jaren is Hans meer en meer met jazz bezig en hij werkt daaraan met mensen als Rob van Bavel, Renzo Ruggieri, Ben van den Dungen, Alex Milo, enz. Met het ensemble Tango Extremo speelt hij in binnen- en buitenland in vele theaters en clubs.

Sylvia Maessen
Website

studeerde hobo, compositie en contrabas (klassiek bij Edward Mebius en jazz bij Koos Serierse) aan het Hilversums Conservatorium. Een aantal jaren was zij jazztheorie-docente op de Schumann-akademie. Als bassiste is Sylvia te vinden in klassieke orkesten en ensembles, op jazzpodia, in de wereldmuziekwereld en in het theater. Naast uitvoerend is zij ook actief als creërend musicus: ze componeert en bewerkt muziek voor gerenommeerde gezelschappen als het Nederlands Blazers Ensemble, Leo Smit Stichting, Sinfonia Rotterdam, Tafelmusik (Toronto), het Amstel Quartet, Carel Kraayenhof, Scapino Ballet, Frank Groothof en vele anderen.

 

Hans Kunneman
Website

studeerde jazz aan het Berklee College of Music in Boston en klassiek gitaar aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij als docent gitaar en podiumtraining werkzaam is. Hij speelde op allerlei podia met onder andere Kees van Lier, Mark Eshuis, Paul Berner en ook het Schönberg Ensemble. Daarnaast is hij ook componist van een groot aantal songs en musicals.